Pretraživanje


Prihodom od prodaje knjiga financirat će se aktivnosti budućega Međunarodnog centra svetoga Vlaha.

Knjigen

Sveti Vlaho, biskup iz Sebaste prerađeni je prijevod knjige francuskog autora armenskog podrijetla Armanda Tchouhadjiana, kojim se hrvatske čitatelje želi upoznati s osnovnim obilježjima planetarne popularnosti svetoga Vlaha. Hrvatsko izdanje knjige obogaćeno je brojnim fotografijama u boji lokaliteta s različitih kontinenata na kojima se časti sveti Vlaho i tekstom o čašćenju svetoga Vlaha (Blaža) u Hrvatskoj. Prigodna cijena knjige je 60 kuna.

Saint Blaise: Veneration without Boundaries dopunjeni je engleski prijevod knjige Sveti Vlaho, biskup iz Sebaste. Trećina knjige posvećena je čašćenju svetoga Vlaha u Hrvatskoj i Dubrovniku, a donosi i podatke o izgradnji i širenju kulta svetoga Vlaha, diljem i izvan Europe. Knjiga je idealan poklon poslovnim partnerima, prijateljima i rodbini u inozemstvu. Prigodna cijena knjige je 80 kuna. Obje knjige imaju meko-šivani uvez, 128 stranica i više od 100 fotografija u boji.

Slikovnica Saint Blaise, patron saint of the throat engleski je prijevod slikovnice Sveti Vlaho, svetac od grla koju su u okviru projekta „Priče oko popreta“ napravili učenici Područne škole Montovjerna, zajedno sa svojim učiteljicama Martinom Skvrce i Gordanom Rokolj. Englesko izdanje slikovnice pripremio je Europski dom Dubrovnik u suradnji s Osnovnom školom Lapad. Prigodna cijena slikovnice je 40 kuna.

Knjige se mogu kupiti u prostoru udruge na Batali, Nikole Tesle 9. Kupcima izvan Dubrovnika knjige šaljemo poštom. Za više informacija obratite nam se Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..